Све категорије

Ви сте овде: Почетна>Вести>industrija Вести

А водећи светски произвођач мокрих одела је...

views:41 Аутор: Време објављивања: 2022-01-29 Порекло:

Заборавите познате брендове за сурфовање и легендарне логотипе за сурфовање. Истина је да је лидер на тржишту мокрих одела Схеицо Гроуп. Али зашто?

Групу Схеицо је основао Пи-Гоонг Схиуе 20. јула 1965. на Тајвану. За мање од четири деценије, компанија је преузела сложени свет неопренске опреме. Корак по корак, и истовремено улажући у истраживање и развој, фирма је израсла у мултинационални пипак.


Почели су да производе кабанице и гумене чизме, али се временом њихова стручност проширила на неопренске чизме и рукавице, и неопренска одела. Данас Схеицо Гроуп влада светом.


Иако можда нису најпрепознатљивије ознаке за мокро одело на свету, они су светски ОЕМ лидер у другој кожи за сурфере. Да, Схеицо уговорно производи за Куиксилвер, О'Неилл, Биллабонг, Рип Цурл, итд. Изненађени? Па то је живот.


Тајвански конгломерат зна да ће технологија, стручност у неопрену и овладавање ланцем снабдевања вероватно проширити светску доминацију. А бројке никада не лажу. Схеицо Група контролише 65% глобалног тржишта за мокра одела. Другим речима, компанија годишње прода 4.5 милиона мокрих одела и 3.5 милиона заштитних одела. Импресивне бројке, заиста.


У недавном чланку на блогу, Ендрју Парк и Алекс Ванг, оснивачи ручно израђеног, прилагођеног бренда за мокро одело Царапаце, расправљали су о илузији потрошача о слободи и избору, када бирају нову гумену кожу.


„Зато што заиста нема разлике, 'технолошке' компаније немају другог избора осим да користе цветне формулације - попут ФреакиПсицхоБуттерХеатСтроке - да би се разликовале. И уместо да се буџет додели истинским иновацијама, буџет се троши само на то, 'маркетинг'. "


Дакле, обично нам се не каже да Куиксилвер, О'Неилл, Биллабонг, Рип Цурл и пријатељи не производе, производе или развијају одела за неопренике. Имају реч у дизајну, моделима и мало материјала, али њихов примарни циљ је да ефикасно пласирају на тржиште мокра одела.


Да ли ће икада постојати бренд за мокро одело под именом Схеицо? Вероватно не. Али ако сте испробали све класичне брендове мокрих одела и нисте задовољни резултатима, можда је време да дате шансу алтернативама прилагођеним потребама.

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.