Све категорије

Ви сте овде: Почетна>Вести>industrija Вести

Врсте заптивки за шавове одећа

views:32 Аутор: Време објављивања: 2022-01-29 Порекло:

Флатлоцк Ветсуит Ститцхинг
● Препоручује се за употребу у води која је изнад 62°.
● Лежи равно уз ваше тело, не изазивајући нелагодност.
● Може пустити мало воде.

Запечаћени шавови одећа
(Лепљен и слијепо прошивен)

● Препоручује се за употребу у води која има 55° и више.
● Ови шавови панели су залепљени, а затим слијепо прошивени. Слепи шавови не иду до краја кроз неопрен. Уместо тога, шав излази на истој страни на којој је ушао, што га чини водонепропусним.
● Овај стил шава пропушта врло мало воде.


Запечаћени и залепљени шавови одећа
(Љепљено, слијепо прошивено и 100% залијепљено)

● Препоручује се за употребу у води која има 55° и нижи.
● Овај шав је залепљен, а затим слијепо прошивен, али садржи и унутрашње шавове. Унутрашња трака ће додати издржљивост, ојачати шав и спречити цурење воде.


Затварачи за мокро одело - патентни затварач на предњем/грудном делу наспрам рајсфершлуса са задње стране
Има више тога да уђете у своје одело него што мислите. Постоје три врсте улазних конструкција мокрих одела: патентни затварачи на леђима, рајсфершлуси на грудима и без затварача.

Одела са задњим затварачем
Ово је класично решење са рајсфершлусом који иде низ дужину кичме са дугачким канапом тако да можете да се закопчате и извучете. Предност задњег патент затварача је у томе што је, у односу на друге стилове, обично најлакше ући и изаћи. Ово је велика ствар када покушавате да уђете у нешто што је затегнуто. Недостатак је у томе што вода може да прође кроз шавове на задњем патентном затварачу, што у хладној води може постати главно средство одвраћања (мислите на коцкице леда низ леђа). Многе компаније су осмислиле сопствене технологије заштите од испирања како би се то спречило (нпр. Куиксилвер Хидросхиелд). Такође, када се сагнете напред, одело ће се затегнути позади и фали рајсфершлуса, што може да ограничи кретање.

Одела са рајсфершлусом
Одела са патент затварачем на грудима се уносе кроз изрез на рајсфершлусу око врата и спуштате се у одело кроз изрез пре него што превучете вратни рез преко главе и затворите га на грудима. Затварачи на грудима су сложенији од ова два типа како за улазак тако и за излазак. Зип на грудима је бољи у спречавању продирања воде у одело кроз шавове и деколте. Зип на грудима такође може бити удобније приањање са удобним вратом за који је мање вероватно да ће изазвати осип, а леђа без патентног затварача даје већи ниво флексибилности.

Мокра одела без патентног затварача
Налазећи се на лакшим (мислим 3/2 и тањим) оделима и горњим деловима од неопрена, ова одела дају предност мобилности у односу на топлину елиминишући недостатак савитљивости око подручја са патентним затварачем и шавова. Ово може бити добро решење ако имате проблема са мобилношћу током веслања или сурфовања. Улазна тачка за мокра одела без рајсфершлуса може се наћи око груди или врата и обично је осигурана малим патент затварачем, еластичном или чичак траком.

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.