Све категорије

Ви сте овде: Почетна>Вести

Како одабрати мокро одело?

views:27 Аутор: Време објављивања: 2022-09-08 Порекло:

О: Ако сте забринути због компресије, Даивабо и Хеива су веће густине и неће се компресовати ни приближно толико на дубини као иамамото 45, али с друге стране, прочитао сам да ова два неопрена нису ни близу тако растезљива или удобна. Да ли је неко од вас пробао ове различите врсте неопрена? Молим вас поделите, не знам да ли треба да жртвујем удобност и да узмем неопрен веће густине како се не би сабијао на дубини, или да узмем јамамото ради удобности, не бринем о компресибилности и ризикујем да се одело временом поквари од непрекидног дубоких зарона и компресије.  

1955f709df3e34fd9a0433c51404d970_1645769376577041


Б: ако роните по хладном времену ако роните са чамца, свакако желите глатку кожу, јер хлађење испаравањем може да вас охлади ако сте на ветру на чамцу у оделу са тканином натопљеном водом споља . Смоотхскин се одмах суши и не хлади вас у чамцу у покрету. Мекши неопрени су удобнији и топлији, али је издржљивост веома мала. Ако набавите Иамамото45 неопренску глатку кожу, требало би да имате конзерву неопренског лепка у својој торби, јер ћете неминовно завршити на поправкама ако идете на подводни риболов у њој. Даивабо ми звучи као добар избор! Ако ваш стил подводног риболова укључује спуштање на дно и клизање преко камења да бисте се приближили свом плену, желите одело које је боље отпорно на хабање. Неки произвођачи ће вам дати могућност да имате чврст неопрен прекривен најлонским дресом у областима са високим степеном абразије као што су колена, подлактице и седиште.  

fac661f1932e1076bf8f596b15fe89bb_1655277110891116

Ц: ако сте забринути због цепања. Узео бих Иамамото јер компресовање није проблем, осим ако се не бавите врхунским такмичарским роњењем на дах. Узмите глатку кожу и ако сте забринути да ћете се поцепати, изаберите најлонске панталоне. Сломити одело док се облачи није тако лако као што људи кажу, само запамтите да подмазујете. Унутрашњи премази су прилично непотребни јер ће се истрошити и опенцелл иде скоро једнако добро када се подмазује.

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.